2 de des. 2008

A Física i Química la tancada continua!

Avui dilluns una cinquantena d'estudiants hem continuat la tancada a les facultats de Física i Química de la Universitat de Barcelona.

Considerem que les demandes del col·lectiu estudiantil, que ha iniciat mobilitzacions a la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de València, la Universidad Complutense de Madrid i la Universidad de Sevilla, no han estat satisfetes.

Els rectors de les universitats catalanes, a través de l'ACUP, no han fet cap pas significatiu per acostar posicions. La UAB ha resolt els expedients informatius dels estudiants encausats amb la possibilitat d'expulsions de fins a 11 anys. No s'ha obert el procés de debat social necessari sobre la reforma de la universitat pública.

Per aquests motius, s'ha decidit continuar amb la tancada informativa, i s'ha redactat un comunicat que esclareixi l'estat actual de la implantació de l'Espai Europeu d'Educació Superior, així com les denúncies que volem traslladar a la resta de la comunicat universitària que el trobareu a la part esquerra del blog.


a

1 comentari:

feynman ha dit...

http://mislatacontrainfos.blogspot.com/2008/11/los-tres-campus-de-la-universidad-de.html

Per allò de que internet és com una selva. Està molt bé que això del blog. Podrieu de probar una mica de 'feedback' amb altres facultats que no siguin de Barcelona, per veure quines són les seves experiències i treure'n alguna cosa de profit (i per això potser us recomanaria que posessiu també els textes importants, almenys, en castellà, per si us poseu en contacte amb les universitats de Madrid i Sevilla, per exemple).

Segurament algun dia s'ha comentat pels passadissos, però podrieu incloure en el vostre manifest el punt que hi ha en l'article d'aquest blog on es comenta la desaparició del títol del CAP com a tal (i que actualment és un curs que val uns 200 €), el qual es convertirà en un màster d'un any.

Ànims!