4 de des. 2008

Valoració primera setmana

Nota de premsa de valoració de la primera setmana
de tancada a la Facultat de Física





Des de l'Assemblea de tancats i tancades de la Facultat de Física, on hi participem estudiants de Física i Química entre d'altres, volem fer les següents consideracions, passada la primera setmana d'ocupació:

Valorem molt positivament la resposta de l'alumnat. Durant tota la setmana la participació a la tancada ha superat els 50 estudiants i la gran majoria de l'alumnat s'ha interessat per les nombroses activitats informatives i formatives que s'estan duent a terme.
Anunciem que organitzarem un debat amb membres del deganat de la facultat de física per tal de recollir diferents punts de vista sobre l'aplicació de l'EEES el proper dimarts 9 de desembre a les 13h.
Refermem el nostre compromis amb el moviment assembleari que s'ha generat i animem al conjunt de l'alumnat a participar-ne ja que tothom hi té cabuda. El nostre objectiu és obrir debats i no pas tancar-los.
Valorem molt negativament les darreres declaracions del Conseller Huguet, de la Comissionada Palmada i del Rector Moreso, president actual de l'ACUP, en que es titllava aquest moviment com a minoritari i tancat, no es feia una aposta contundent pel diàleg i fins i tot s'afirmava que només tenim dos opcions: Bolonya o Franquisme.


Per tot això anunciem que:

-mantindrem la nostra tancada amb caràcter indefinit i seguirem organitzant tota mena d'activitats formatives, informatives, reivindicatives i lúdiques fins a aconseguir la paralització del procés i l'obertura d'un debat real i efectiu,
-exigim la dimissió del Conseller Huguet, la Comissionada Palmada i el Rector Moreso donada la seva explícita imcompetència i la seva incapacitat per gestionar aquesta situació.


Facultat de Física de la Universitat de Barcelona,
3 de desembre de 2008

Assemblea de tancats i tancades de la Facultat de Física i Química